DE LA TRADIȚIE LA MODERN

FAQ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ie: Pentru iile din stoc, mărimile standard sunt XS (EU 34-36), S (EU 36-38), M (EU 40-42), L (EU 44-46), XL (EU 48-50). Pentru iile cusute la comandă, avem nevoie de măsurile exacte la lungimea brațului (de la baza gâtului până la încheietura mâinii), circumferința bustului, și circumferința coapselor.

În dependență de destinație și conținut, vom efectua livrarea coletului prin intermediul poștei sau serviciilor de expediere rapide. În orice caz, vă vom comunica prin email când comanda dumneavoastră a fost finalizată și livrată, inclusiv cu posibilitatea de a urmări progresul livrării.

Tindem să fiți satisfăcuți în întregime de produsele noastre. În caz că asta nu s-a întâmplat din oricare cauză, vă rugăm mult să ne contactați pentru a găsi o soluție. Vă mai rugăm să consultați atent îndrumările noastre în ce privește metodele de îngrijire a produselor noastre.

Ie: Vă rugăm să spălați iile doar manual, cu detergent fără înălbitor, în apa caldă. Nu aplicați forță excesivă la stors. Pentru a elimina apa din ie înainte de uscat, ia poate fi învelita într-un prosop uscat și ușor presate împreună. Scuturați ia ușor pentru a înlătura cutele și o atârnați la uscat. Nici într-un caz să nu folosiți mașina de uscat rufele pentru a usca ia.


X