Primele știri cu Olivia Furtună în jacheta-ie de la Casa Cristea

Preluat de pe PRIME.MD

Cu ocazia împlinirii a 26 de ani de independență a Republicii Moldova, prezentatoarea celui mai important program informativ al zilei de la Prime TV, a ales sa poarte o jachetă – ie. Apariția deosebită a fost remarcată imediat și am avut câteva curiozități.

Olivia te știm cu un stil bine definit, și anume jacheta clasică este nelipsită din garderoba ta. Astăzi am admirat însă o altfel de jacheta.

„Într-adevăr, piesa de rezistență în aparițiile de la știri este jacheta. Însă în această zi specială am îmbrăcat o ie – jachetă. Au mai fost excepții când am purtat o ie autentică la Știri… însă transpunerea iei pe o jachetă, este ceva nou și destul de reușit, zic eu. Ideea mi-a apărut acum aproape un an, și cu mult entuziasm a fost preluată de meșterul popular Maria Cristea care a muncit împreună cu iscusitele doamne de la Casa Cristea. Am vrut în această zi importantă pentru țara noastră să transmit și un mesaj prin portul ales. Și anume că dorul de valorile naționale și prețuirea moștenirii transmise de strămoși ne va face să ne definim mai bine noțiunea de neam”.

Ce mesaj ai pentru telespectatorii Primelor Știri?

„Le doresc mai multa toleranță, să fim mai uniți. Amprenta vremurilor tulburi prin care au trecut bunicii noștri, mai este încă sesizabilă astăzi. Însă avem nevoie de răbdare, statul nostru este tânăr, abia a trecut de „adolescență”, iar doar împreună vom reuși să ne maturizăm și să evoluăm ca și stat. Îmi doresc pace, ca toți copiii să fie sănătoși, iar bătrânii – mai alinați. La mulți ani buni, draga mea Moldovă”.

Vezi articolul si galeria  la http://www.prime.md/ro/olivia-furtuna-de-ziua-independentei-imi-doresc-pace-ca-toti-copiii-sa-fie-sanatosi-iar-batranii-mai_60072.html

Emisiunea „Zestrea Neamului” – Maria Cristea

Colecția „Ii Tradiționale”